#
Selamat Datang ke Portal IPK (Ini Produk Kita!)

Sekitar selangor

Kami merupakan stokist Murtabak Lava Cheese area Selangor. Sebuah produk hasil bumiputera dari Pulau Pinang. Kami menawarkan 5 jenis Murtabak iaitu Murtabak cheese ayam, Murtabak cheese daging, Murtabak daging lava, Murtabak ayam lava & Murtabak kambing lava. Untuk tempahan sila lawati laman FB kami : Murtabak Lava Selangor

Tokabah.my by Tala Legasi82 Enterprise

Agar-agar kering homemade berperisa.

Aircon Servis dan Cleaning

https://www.facebook.com/aircondWork/photos/

Kota Kinabalu, Sabah

Menyediakan khidmat sewaan kenderaan secara harian, mingguan dan tahunan. Hubungi 0138680176 utk maklumat lanjut atau layari www.grandriches.net

Kuching, Sarawak

Vikings Futsal Global / VF Global (Vikings Sports Management) - Syarikat pengurusan sukan futsal dan pengurusan acara

Seksyen 13 Shah Alam

Tempahan uniform Reuphosltery Baikpulih sofa Tempahan langsir / blind/ drape

Empirecuci Puchong Cleaning & Services

Assalamualaikum! kami menyediakan perkhidmatan cuci karpet ambil dan hantar ke rumah. Juga cuci karpet pejabat, surau dan Masjid Di samping itu, servis cuci seperti berikut juga ada disediakan 🚗 Kusyen kereta 💺Kerusi fabrik 👍Sofa 👍Tilam 🏣 Tile, mozack & marble 🚀EMPIRE CUCI🚀 www.wasap.my/601132432440 011-32432440

KL-Selangor_Putrajaya

Membekal dan memasang pelbagai jenis signboard di KL-Putrajaya-Selangor HUbungi 0146747483 untuk tempahan No. 33-GF & 37-2F Jalan Setia Perdana U13/BE (1.78 km) 40170 Shah Alam, Malaysia

johor

membuat dan membekal barang-barang penjagaan diri berasaskan herba seperti sabun , masker, dan lain-lain

Dungun, Terengganu

Menjual produk keperluan untuk ibu dan anak-anak di bawah jenama Ning Salmah. Produk semula jadi dengan rahsia 5 generasi sesuai digunakan untuk bayi seawal kelahiran. Antara produk keluaran produk Ning Salmah iaitu Minyak Tenang Anakanda (MTA), Powder Mulus Anakanda (PMA), Losyen Dara Bonda (LDB), Mandian Mulus Anakanda (MMA), Hand Sanitiser, Bengkung Jawa Ning Salmah.

Syarikat Nurul Syuhada (Pengeluar Bahulu Idaman)

Memproses dan mengeluarkan Kuih Bahulu Idaman di sekitar kuching. Sudah beroperasi lebih 20 tahun.Hubungi : 014-5960386FB Page : https://www.facebook.com/syktnurulsyuhada

MYLA CREATIVE TECHNOLOGY

"Website Percuma Untuk Usahawan Tempatan." . Alhamdulillah selesai dah launching dari bulan lepas lagi. Cuma ada technical issue yang timbul baru baru ni dan dah diselesaikan pun alhamdulillah. . Project Myla Online Shopping adalah satu platform E-Commerce yang dibangunkan untuk usahawan usahawan yang belum ada website sendiri. . Dengan kolaborasi bersama Takaful Prihatin Dan Kooperasi SSM Malaysia, apa yang kami akan berikan pada usahawan yang menggunakan website percuma myla? . 1. Website E-Commerce 2. Domain Usahawan Sendiri 3. Ready Payment Gateaway 4. Agent System Built In 5. Tier Price Setting 6. P.O.S system 7. Auto shipping Calculation 8. Inventory Management . Dan ada lagi 7 hidden charms yang akan kami berikan pada yang berminat. . Semua ini boleh dapat dengan percuma walaupun sistem ini bernilai lebih dari RM8k. . Berminat atau ada kawan kawan yang belum ada lagi website? . Klik link info lanjut--->> https://t.me/WebPecuma . Harap dapat membantu usahawan usahawan yang masih belum berjinak dalam ecommerce 🤲🏼 Doakan kami. 🤲🏼🤲🏼

Save and Earn Shop (Mini Mart Halal Muslim)

Pihak syarikat Savenshop membuat peniagaan rangkaian secara franchise dgn modal yg rendah sahaja Target 100 cawangan seluruh malaysia!!!!!!boleh ke boleh????skrg sudah ada 14 cawangan kedai SavenShop HQ.... yg menjual 100% produk muslim,,,admin ulang!!!!!!! Ya 100% produk muslim....ke arah pegang ekonomi ini lah caranya,,,perbanyakkan franchise..... Blh contact founder die Anugerah Terindah Drj utk bukak franchise Ada nak berniaga tak,,,blh contact direct owner : https://www.facebook.com/SavenshopMUSLIMMART

Right Wing, Miri Handicraft Centre

Yummy Food For Your Taste Business Hour: 1000-1430, 1730-2300 Offday : Tuesday

Koperasi Hartanah Anggun Berhad, Bandar Puncak Alam

Konsultan hartanah dengan skim zero kos untuk memiliki rumah. Tanpa kos booking, Tanpa bayaran deposit, Tiada yuran guaman, Tiada yuran M.O.T.

HL Solutions Sdn Bhd

Syarikat HL Solutions SB ialah 100% bumiputera. Syarikat kami menyediakan perlabagi perkhidmatan pembekalan dan pemasangan barang-barang seperti CCTV, Door Access System, Peralatan Pejabat, Audio Visual, AirCOnd. Kami juga menyediakan tenaga kerja untuk kerja-kerja service dan maintenance. Sila berhubung dengan pihak kami untuk keterangan lanjut. Email : dhanie@hl.com.my Address: No. 2-1-31, Wisma Rampai, Jalan 34/26, Taman Sri Rampai, Setapak, Kuala Lumpur, 53300, Setapak, WP Kuala Lumpur Phone: 03-4149 7148

Dungun, Terengganu

GSG Grand Synergy Global merupakan Stokis Ning Salmah Terengganu yang menjual produk keperluan bayi./kanak-kanak dan kaum ibu di bawah jenama Ning Salmah. Ning Salmah merupakan produk keluaran Muslim Bumiputera untuk kegunaan ibu dan bayi/kanak2 seawal usia kelahiran lagi. Antara produk keluaran NIng Salmah ialah Minyak Tenang Anakanda (MTA), Powder Mulus Anakanda (PMA), Mandian Mulus Anakanda (MMA), Losyen Dara Bonda (LDB), Hand Sanitiser, Bengkung Jawa Ning Salmah.

Anika agency kuala berang

MEMBEKAL BAHAN-BAHAN KIMIA, ALATAN PERTANIAN, BINAAN (HARDWARE) & GAS PETRONAS SINCE 1985

Klang

Tilapia Maju Agrotech adalah syarikat milik bumiputera sepenuhnya. Pengilang makanan ikan jenis pelet untuk ikan air tawar dan ikan air masin. Syarikat kami memasarkan produk ini ke seluruh malaysia seperti temerloh, kuala terengganu, bota, lipis, jerantut, pekan, johor bahru dan lain-lain tempat yang mempunyai keperluan makanan ikan komersial untuk ladang ternakan ikan. Makanan ikan yang kami hasilkan adalah untuk penternak-penternak ikan komersial seperti ikan keli, tilapia, patin, rohu, siakap, kerapu.